اولین جلسه شورای عشایری شهرستان ماکو در سال 98 برگزار گردید
امتیاز:
اولین جلسه شورای عشایری شهرستان ماکو در سال جاری به مورخه 98/03/11 با حضور فرماندار، نماینده مردم ماکو،چالدران شوط و پلدشت در مجلس شورای اسلامی و مدیر کل امور عشایر استان آذربایجان غربی ، اعضای شورای تامین شهرستان، مسئولین ادارات و سران و معتمدین عشایر شهرستان ماکو در محل فرمانداری محترم شهرستان ماکو برگزار گردید.
جلسه با تلاوت آیاتی چند از کلام ا... مجید شروع گردید آقای مهندس پیشه ور رییس اداره امور عشایر ماکو گزارشی از عملکرد اداره در سال گذشته و مسائل و مشکلات کوچ ارائه نمود و در ادامه به دستور فرماندار محترم تنی چند از سران و ریش سفیدان عشایر به بیان مسائل و مشکلات پیرامون عشایر شهرستان پرداختند.
در ادامه نماینده شهرستان ماکو حاج آقا شریف پور در خصوص خدمات ارائه شده به عشایر منطقه از جمله توزیع نهاده های دامی و آبرسانی و گازرسانی به روستاهی عشایر نشین مرزی توضیحات اجمالی بیان و ضمن تقدیر و تشکر از دستگاههای اجرایی خواهان ارائه خدمات بیشتر به مناطق عشایرنشین شدند.
آقای مهندس زینال زاده مدیرکل امور عشایر استان آذربایجانغربی توضیحاتی در مورد مشکلات عشایر در زمینه تامین آب شرب داد که در این رابطه اقدام به خریداری 3 دستگاه تانکر آبرسانی سیار و ارائه خدمات آن در منطقه عشایری بورالان و میانبند نموده اند و نیز در خصوص لزوم بیمه نمودن دام عشایر و بیمه اجتماعی عشایری و اصلاح تغذیه دام تاکید نمود و خاطرنشان کرد که با رایزنی های انجام گرفته در سطح مسئولین استانی جهت رفاه حال عشایر شهرستان، ثبت در سامانه مربوط به پلاک کوپی امسال استثناً انجام نمی گیرد.
در پایان فرماندار شهرستان ماکو آقای عباسی با تقدیر و تشکر از اعضا جلسه خواهان برگزاری جلسه شورای عشایری بصورت مستمر و ماهانه در جهت حل مشکلات عشایر در زمینه های مختلف گردید و در نهایت جلسه با ذکر صلوات بر حضرت محمد (ص) وآل محمد (ص) خاتمه یافت.