مراسم بزرگداشت عید غدیر خم برگزار شد
امتیاز:
در مورخه 95/06/29 مراسمی به منظور بزرگداشت عید غدیر خم با حضور حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا موسوی ، آقای مهندس زینال زاده مدیر کل امور عشایر استان و مجموعه همکاران اداره کل در نمازخانه اداره کل امور عشایر استان برگزار گردید .
در این مراسم ابتدا آقای مهندس زینال زاده ضمن تبریک عید غدیر خم و آغاز هفته دفاع مقدس اظهار داشتند سرتاسر حیات طیبه رسول اکرم) ص(و لحظه به لحظه آن در نزد مسلمانان دارای اهمیتی بس شگرف و والاست؛ چرا که نه تنها کلام رسول اکرم متصل به سرچشمه وحی است بلکه عمل به فرمایشات گهر بار آن حضرت نیز بر تک تک مسلمانان حجت است و صراط مستقیم را به عالمیان مینمایاند. اما در این میان، مقاطعی خاص از زندگی آن بزرگوار، به جهات گوناگون از اهمیتی ویژه برخوردار میباشد که یکی از بارزترین آنها، واقعه غدیر خم است. واقعه غدیر از ابعاد مختلف و از جهات متفاوت، دارای درخشندگی و تلألؤ خاصی در تاریخ اسلام است .
مدیر کل امور عشایر استان در ادامه با اشاره به اجتماع عظیم غدیر و سخنرانی پیامبر اکرم (ص) افزودند: پیامبر اعظم در اولین بخش سخن به حمد و ثنای الهی پرداختند و با ذکرصفات قدرت و رحمت خداوند به بندگی خود در مقابل ذات الهی شهادت دادند و پس از اتمام خطابه پیامبر دو خیمه بر پا شد و در یکی امیر المومنین و در دیگری پیامبر اکرم (ص) جلوس فرمودند و مردم تک تک وارد خیمه شده و بعد از تبریک و بیعت با پیامبر اکرم (ص) وارد خیمه امیرالمومنین (ع) می شدند و با آن حضرت بیعت می نمودند .
مدیر کل امور عشایر استان در ادامه ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس و بزرگداشت یاد و خاطره شهدای معظم و ایثارگران هشت سال دفاع مقدس اظهار داشتند آرامش و امنیت کنونی مرهون خون عزیزانی است که در راه اسلام و مسلمین از جان و مال خود گذشتند و وظیفه تک تک ماست که با پیروی از فرامین رهبر کبیر انقلاب اسلامی حضرت اما م خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب، آرمانهای شهدا و اهداف مقدس نظام جمهوری اسلامی ایران را زنده نگه داریم و با خود کفایی و استقلال ملی در پیشبرد اهداف نظام جمهوری اسلامی ایران گام برداریم .
در ادامه حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا موسوی پیش نماز معظم اداره کل ضمن تبریک عید غدیر خم با اشاره به حدیث ثقلین " إِنِّی تَارِکٌ فِیکُمُ الثَّقَلَیْنِ مَا إِنْ تَمَسَّکْتُمْ بِهِمَا لَنْ تَضِلُّوا، کِتَابَ اللَّهِ وَ عِتْرَتِی؛ أَهْلَ بَیْتِی وَ إِنَّهُمَا لَنْ یَفْتَرِقَا حَتَّى یَرِدَا عَلَیَّ الْحَوْضَ " اظهار داشتند این دو ثقل ، ثقل اکبر ( کتاب الله ) و ثقل اصغر ( عترت اهل بیت ) هیچ وقت از هم جدا نمی شوند که این تمام شئون وجود و ضرورت امامت را می رساند و اگر الان قرآن موجود است یقیناً امام هست و این خود سند محکم برای وجود امام زمان است و اگر این دو را از هم جدا بکنیم بر هر دو کافر شده ایم .
در پایان مراسم از فرزند یکی از همکاران ( آقای اصغرزاده ) در خصوص ترسیم نقاشی عفاف و حجاب با اهداء لوح تقدیر و قدردانی گردید .