جستجوی خبر
Please enter a text to search articles by
Optionally choose start date of article
Optionally choose end date of article
Optionally limit search result to specific categories

اخبار و رویدادها
تاریخ انتشار: شنبه 27 شهریور 1395

  استفاده از ظرفیت اقوام و عشایر از برنامه‌های اولویت‌دار دولت یازدهم است

امتیاز: Article Rating

 

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پیامی به کنگره ملی فرهنگ و هنر روستا و عشایر در خمین تاکید کرده است توسعه فرهنگی روستاها و استفاده از ظرفیت اقوام و عشایر از برنامه‌های اولویت‌دار دولت یازدهم است.
 
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران به نقل از خبرگزاری ها، علی جنتی در پیامی به پنجمین کنگره ملی فرهنگ و هنر روستا و عشایر در سال 95، فرهنگ و هنر بالنده کشور را نشات گرفته از تنوع قومیت‌ها دانسته و استفاده حداکثری ظرفیت اقوام و عشایر در کشور را مهمترین اولویت کاری دولت یازدهم معرفی کرده است.
 
متن پیام "علی جنتی" وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به شرح زیر است:
آنچه سبب اقتدار و همبستگی ملی در ایران عزیز می‌شود وحدت و انسجام میان همه اقوام و ادیان مذاهبی است‌که همواره با صلح و امنیت، هم جوار یکدیگر در این سرزمین بلند آوازه زیسته‌اند.
 
اتحاد این رنگین کمان زیبای اقوام، طوایف و مذاهب ایرانی در کنار عشایر غیور این مرز بوم فرصتی مغتنم برای تقویت پایه‌های وحدت ملی بوده و به گسترش فضای عطوفت و مهربانی در جهان اسلام کمک می‌کند.
 
 بدون شک فرهنگ و هنر بالنده این مرز و بوم نشات گرفته از همین تنوع قومیت‌هاست که در خلال هزاران سال تاریخ پر افتخار ایران زمین آن شاهکارهای ادبی و علمی را خلق کرده‌اند، در عصر حاضر نیز نباید از ظرفیت متعدد و متنوع روستائیان و عشایر دلاور در برنامه‌ریزی‌های کلان فرهنگی و همچنین توسعه کشور غافل شد.
 
باید به این نکته مهم توجه داشت که توسعه زیرساخت‌ها و برنامه‌ریزی فرهنگی در روستاها همواره به عنوان بخشی از فرآیند توسعه پایدار از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و رهبر معظم انقلاب، روستا را کانون تولید و ارزش آفرینی می‌دانند و برکسی پوشیده نیست که تولید و ارزش آفرینی زیربنای توسعه همه جانبه کشور است.
 
دولت تدبیر و امید از زمان استقرار خویش تاکنون با تلاشی مجدانه در حد تلاش و توان خود از ظرفیت اقوام و عشایر بهره جسته و پیشرفت و توسعه فرهنگی روستاها را نصب‌العین خود قرار داده است، بدون شک تحقق توسعه پایدار کشور در گرو برنامه‌ریزی برای همه ابعاد از جمله مسائل فرهنگی و در تمام مناطق اعم از روستائی، عشایر و شهری است و کم توجهی یا بی‌توجهی به هریک از این اجزا سبب فاصله گرفتن کشور از فرآیند توسعه می‌شود.
 
اینک در مسیر توسعه پایدار، با اتکا به سیاست‌های کلان اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل نامگذاری شده است، ستاد عالی هماهنگی و نظارت بر کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور به عنوان یکی از زیر مجموعه‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با راه اندازی بیش از 12هزار کانون فرهنگی روستایی در کنار هزاران باب کتابخانه مخزن دار و باز و همچنین برگزاری کنگره ملی روستای و عشایر در چهارسال گذشته، گامی هر چند کوچک در مسیر توسعه موزون فرهنگی کشور برداشته است.
 
بدیهی است که نیروهای مومن، متعهد، دلسوز و انقلابی روستایی و عشایری به ویژه جوانان عزیز که مخاطبان اصلی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد هستند مهم‌ترین ذخایر نظام محسوب می‌شوند  و باید این ظرفیت‌ها را قدر دانست و از آن در توسعه کمی و کیفی کشور یاری جست .
 
 اینجانب از برگزار کنندگان کنگره، اساتید و مربیان و مسئولان دبیرخانه ستاد عالی هماهنگی و نظارت و هماهنگی بر کانون‌های فرهنگی هنری مساجد و همه شرکت کنندگان در این رویداد فرهنگی تشکر کرده، مزید توفیق همکاران را از خداوند متعال مسئلت دارم.

لینک منبع خبر

اشتراک گذاری
تصاویر
  • استفاده از ظرفیت اقوام و عشایر از برنامه‌های اولویت‌دار دولت یازدهم است
ثبت امتیاز
نظرات
در حال حاضر هیچ نظری ثبت نشده است. شما می توانید اولین نفری باشید که نظر می دهید.
ارسال نظر جدید

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید: