جستجوی خبر
Please enter a text to search articles by
Optionally choose start date of article
Optionally choose end date of article
Optionally limit search result to specific categories

اخبار و رویدادها
تاریخ انتشار: پنجشنبه 21 آبان 1394

  جلسه شورای اداری با حضور قائم مقام و معاون توسعه و عمران سازمان امور عشایرایران آقای مهندس صفرزاده برگزار گردید

امتیاز: Article Rating

 

 

آقای مهندس صفرزاده : حفظ توانمندی ، ارتقاء و تنوع بخشی به منابع درآمدی عشایر تکالیفی است که بر عهده نظام بوده و ما به عنوان نمایندگان نظام جمهوری اسلامی وظیفه داریم که با توجه به مرزبانی ،جایگاه اجتماعی و تولیدات کشاورزی و استعداد های بالقوه آنها خدمات ارزنده ای را به آنها ارائه دهیم .

جلسه شورای اداری در مورخه 94/08/21 ساعت 10/30 با حضور آقای مهندس صفر زاده قائم مقام و معاون توسعه و عمران سازمان امور عشایر ایران ،مدیر کل امور عشایر استان آقای مهندس زینال زاده ، آقای دکتر احمدی میر قائد  ،مدیر کل دفتر ساماندهی و هماهنگی امور عشایر  در سازمان امور عشایر ایران و روسای ادارات ستادی و شهرستانی برگزار گردید .

در این جلسه ابتدا آقای مهندس زینال زاده مدیر کل امور عشایر استان آذربایجان غربی ، ضمن خیر مقدم به حاضرین در جلسه  و تقدیر و تشکر از حضور آقای مهندس صفر زاده و آقای دکتر احمدی  ،مطالبی را درخصوص سیمای عشایر استان تبیین نموده و اظهار داشتند که پتانسیل هایی در استان وجود دارد حاکی از اینکه نیاز است در مسائل آبی و خاکی به نفع جامعه عشایری سرمایه گذاری کنیم تا درآمد آنها را بالا برده و به اقتصاد خانوارها کمک نماییم تا ان شاءالله در مناطقی که هستند ماندگار شده و به حاشیه شهرها مهاجرت ننمایند زیرا مهاجرت آثار و تبعات بی شماری از جمله  روی آوردن  جامعه مولد  عشایری به شغل های کاذب را به همراه داشته  و آنها ر ا از تولید کننده به مصرف کننده تبدیل می نماید .

مدیر کل  امور عشایر استان،با اشاره به چارت تشکیلاتی امور عشایر ،افزودند این اداره کل دارای 6  اداره ،سه نمایندگی  و یک رابط می باشد که در چارت تشکیلاتی جدید تمهیداتی جهت ارتقاء سطح تشکیلاتی ادارات لحاظ گردیده است.

آقای مهندس زینال زاده با نظری اجمالی بر چالش ها و مشکلات پیش روی عشایر بیان داشتند یکی از مسائل عدیده عشایر بحث تامین آرد بوده که با رایزنی های لازم مقرر گردیده آرد عشایر از 7کیلو به 12 کیلو افزایش یابد.

پس از ایشان آقای مهندس صفرزاده با اشاره به ظرفیت ها و پتانسیل های موجود در مناطق عشایری افزودند با توجه به اینکه عشایر استان از لحاظ حضور در نوار مرزی در کشور رتبه دوم را دارند بنابراین نقش بسیار مهمی را در ایجاد امنیت و حراست از مرز ها به عهده دارند و این اهمیت و جایگاه ویژه عشایر استان را می رساند .

ایشان با اشاره به اینکه 1/6 درصد کل جمعیت کشور را عشایر تشکیل می دهند بیان داشتند 25درصد از تولیدات دامی توسط این قشر زحمت کش تولید شده و به بازار مصرف عرضه می گردد همچنین 5درصد کل محصولات کشاورزی کشور توسط این قشر تولید می گردد واین نشات گرفته از توان بالا و ظرفیت کاری آنها  می باشد و حفظ این توانمندی و ارتقاء و تنوع بخشی به منابع درآمدی تکالیفی است که بر عهده نظام بوده و ما به عنوان نمایندگان نظام جمهوری اسلامی وظیفه داریم که با توجه به مرزبانی ،جایگاه اجتماعی و تولیدات کشاورزی و استعداد های بالقوه آنها خدمات ارزنده ای را به آنها ارائه دهیم که در این میان یکسری از تکالیف مستقیما به عهده ما بوده و ما ملزم به خدمات رسانی به آنها هستیم و پاره ای دیگر مربوط به سایر دستگاه ها می باشد .

ایشان با اشاره به وظیفه مند نمودن سایر دستگاه ها در ارائه خدمات در مناطق عشایری اعلام داشتند نیازسنجی و ابلاغ نیازهای عشایری به دستگاه های اجرایی بر عهده ما می باشد و آنها می بایستی براساس نیازهای اعلامی ما تامین اعتبار و ارائه خدمات نمایند .

پس از ایشان آقای دکتر احمدی میر قائد مدیر کل دفتر ساماندهی و هماهنگی امور عشایر  در سازمان امور عشایر ایران با تبیین توانمندیهای مختلف عشایر در عرصه های اقتصادی ، فرهنگی و اجتماعی افزودند  تواناییهای عشایری بایستی درجهت ارتقاء سطح معیشتی آنها مورد توجه قرار بگیردتا توازن مثبتی بین مسائل فرهنگی و اجتماعی ایجاد شود ایشان با اشاره  به آیین نامه شورای عشایری  اظهار داشتند جهت ارتقاء شاخص های توسعه در جامعه عشایری و بهبود وضعیت معیشتی عشایر بایستی راهبری های لازم در مجامع مختلف از جمله شورای عشایر صورت پذیرد تا زمینه ای برای رفع نیازهای عشایر ایجاد شود .

آقای دکتر احمدی با نظری اجمالی بر مفاد آیین نامه ساماندهی عشایری و لزوم تاکید بر وظایف سایر دستگاهها در جامعه عشایری افزودند ادارات عشایر در استانها وظیفه دارند ضمن شناسایی نیازها و چالشهای موجود درجامعه عشایری ، آنها را به دستگاههای مرتبط اعلام تا  با اجرای طرحهای  مربوطه در جهت رفع نیازهای قشر زحمت کش عشایر سهیم و تاثیر گذار باشند

وی با تاکید بر لزوم عملیاتی نمودن مفاد تفاهم ناهای منعقده  اعلام داشتند برای رفع مشکلات بین دستگاهها و تسهیل در فعالیت ها توجه اساسی به اجرای  تفاهم نامه ها امری ضروری  می باشد و لازم است که شتاب و تحرک بیشتری به موضوع تفاهم نامه داشته باشیم تا ان شاءالله شاهد رشد و ارتقاء هر چه بیشتر جایگاه عشایر بوده و معضلات و مسائل بهداشتی ، فرهنگی و ... از چهره جامعه عشایری به طور جامع زدوده شود .

در ادامه روسای ادارات شهرستانی و نمایندگیهای امور عشایر هر یک به تفکیک ضمن ارائه گزارشی از عملکرد اداره ، مشکلات و چالشهای موجود  را بیان و پس از بحث و تبادل نظر تصمیماتی اتخاذ گردید .

 

 

اشتراک گذاری
تصاویر
  • جلسه شورای اداری با حضور قائم مقام و معاون توسعه و عمران سازمان امور عشایرایران آقای مهندس صفرزاده برگزار گردید
ثبت امتیاز
نظرات
در حال حاضر هیچ نظری ثبت نشده است. شما می توانید اولین نفری باشید که نظر می دهید.
ارسال نظر جدید

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید: