جستجوی خبر
Please enter a text to search articles by
Optionally choose start date of article
Optionally choose end date of article
Optionally limit search result to specific categories

اخبار و رویدادها
تاریخ انتشار: شنبه 10 آبان 1404

  هم‌اندیشی برای توسعه و خدمت‌رسانی بهتر به جامعه عشایری

امتیاز: Article Rating
جلسه شورای اداری و هماهنگی اداره کل امور عشایر آذربایجان غربی برگزار شد
جلسه شورای اداری و هماهنگی اداره کل امور عشایر آذربایجان غربی با حضور علی ناجی، مدیرکل امور عشایر استان، روسای ادارات ستادی و شهرستانی، نمایندگی‌ها و رابطین عشایر شهرستانی در محل سالن جلسات اداره کل برگزار شد.

این نشست با هدف احصاء نیازهای مناطق عشایری، بررسی وضعیت پروژه‌های عمرانی، تبادل تجربیات، طرح مسائل اداری و انجام هماهنگی‌های لازم بین واحدهای اجرایی تشکیل گردید.

محورهای اصلی جلسه:
۱. بررسی و احصاء نیازهای مناطق عشایری:
در این بخش، گزارش‌های میدانی از شهرستان‌ها درباره نیازهای فوری و بلندمدت جامعه عشایری از جمله آب، راه، تأسیسات و خدمات رفاهی ارائه شد و مقرر گردید اطلاعات به‌روز جهت برنامه‌ریزی و تخصیص اعتبارات جمع‌بندی شود.

۲. بررسی وضعیت پروژه‌های عمرانی در حال اجرا:
مدیران شهرستان‌ها گزارشی از پیشرفت فیزیکی پروژه‌های بهسازی راه‌های عشایری، منبع‌های آب، و تأسیسات زیربنایی ارائه کردند. مدیرکل بر افزایش کیفیت اجرایی و تسریع در تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام تأکید نمود.

۳. ارائه گزارش عملکرد شهرستان‌ها:
در ادامه، رؤسای ادارات امور عشایر شهرستان‌ها عملکرد واحدهای خود را تشریح کردند و ضمن تبادل تجربه، چالش‌ها و راهکارهای اجرایی را مطرح نمودند.

۴. طرح و بررسی مسائل اداری و سازمانی:
مشکلات مربوط به چارت‌های سازمانی، نحوه ارتباط میان ستاد و شهرستان‌ها، و ضرورت هم‌افزایی بیشتر در امور اداری بررسی شد و تصمیماتی جهت تسهیل فرآیندهای داخلی اتخاذ گردید.

۵. انجام هماهنگی‌های لازم بین مجموعه‌ها:
در پایان، مدیرکل بر اهمیت هماهنگی، نظم اداری و انسجام عملکردی در تحقق اهداف سازمانی تأکید کرد و از مدیران خواست برنامه‌های آینده را بر مبنای نیازهای واقعی مناطق عشایری و در تعامل نزدیک با جامعه محلی تنظیم نمایند.

مدیرکل امور عشایر آذربایجان غربی در سخنان پایانی گفت:

«برگزاری این جلسات، فرصتی برای هم‌افزایی، تبادل نظر و تصمیم‌گیری‌های عملیاتی در جهت بهبود زندگی عشایر و توسعه مناطق محروم است.»

وی افزود: استمرار نشست‌های فصلی شورا موجب ارتقای کیفی خدمات و سرعت‌بخشی به اجرای طرح‌ها در سطح استان خواهد شد.
اشتراک گذاری
تصاویر
  • هم‌اندیشی برای توسعه و خدمت‌رسانی بهتر به جامعه عشایری
  • هم‌اندیشی برای توسعه و خدمت‌رسانی بهتر به جامعه عشایری
  • هم‌اندیشی برای توسعه و خدمت‌رسانی بهتر به جامعه عشایری
  • هم‌اندیشی برای توسعه و خدمت‌رسانی بهتر به جامعه عشایری
ثبت امتیاز
نظرات
در حال حاضر هیچ نظری ثبت نشده است. شما می توانید اولین نفری باشید که نظر می دهید.
ارسال نظر جدید

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید: