نماینده مردم ماکو و چالدران در مجلس گفت: خوشبختانه همدلی و همسویی خوبی بین سازمان امور عشایر و مجلس وجود دارد و ارتباط و تعامل سازمان امور عشایر با مجلس بیشتر از برخی از وزارتخانه ها است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران، عین الله شریف پور در دیدار با رئیس سازمان امور عشایر ایران اظهار داشت: تعامل و ارتباط سازمان امور عشایر با فراکسیون عشایری مجلس بسیار خوب است و همه اعضای فراکسیون عشایری نیز با سازمان امور عشایر همدل هستند.
وی با بیان اینکه این موهبتی است که مجلس علیرغم همه تنگناها با سازمان امور عشایر همسو است، ادامه داد: تعامل سازمان امور عشایر با مجلس مخصوصا با فراکسیون عشایری و کمیسیون های تخصصی باید حفظ شود.
شریف پور بیان داشت: در تدوین برنامه ششم گفتیم هر جا کلمه روستا است باید کلمه عشایر نیز به آن اضافه شود؛ البته جا انداختن کلمه عشایر در قوانین به راحتی انجام نشد و تعامل هایی در این خصوص صورت گرفت.
نماینده مردم ماکو و چالدران اظهار داشت: آنچه از فضای سازمان مشهود است این است که در پایتخت کشور نیز این سازمان همچون عشایر از محرومیت هایی برخوردار است اما با وجود محدودیت ها خدمات خوبی به عشایر ارائه می دهد.
وی با اشاره به اینکه تا کنون نتوانسته ایم نیاز روحی و روانی عشایر را هویت ببخشیم، تاکید کرد: باید به شان و منزلت عشایر توجه داشته باشیم و جایگاه آنان را در سطح ملی نمایش دهیم.
شریف پور با بیان اینکه باید به ظرفیت های اقتصادی عشایر توجه ویژه داشته باشیم، افزود: البته موضوع آموزش و بهداشت عشایر هم بسیار مهم است و دستگاه های مرتبط نباید از این موضوع غفلت کنند.
نماینده مردم ماکو در ارتباط با ایلراه های عشایری گفت: همین اندازه که تسطیح راه ها انجام می شود عشایر راضی هستند بنابراین باید اعتبارات لازم برای این کار اختصاص داده شود.
وی در خصوص قاچاق دام در شهرستان های مرزی و اذیت و آزاری که عشایر می شوند، اذعان داشت: نباید به بهانه قاچ دام، از کوچ عشایر در نقاط صفر مرزی جلوگیری کنیم و فرمانداران را نیز باید در این خصوص توجیه کنیم.
شریف پور در بخش دیگری از سخنانش با تاکید بر اینکه باید از فدراسیون ورزش روستایی و بازیهای بومی و محلی مطالبات عشایر را پیگیری کنیم، افزود: پیشنهاد می کنم نشست مشترکی را با مسئولین وزارت ورزش برگزار و سهمی را از وزیر ورزش برای ورزش های بومی عشایر مطالبه کنیم تا در اختیار این فدراسیون قرار دهد.
نماینده مردم ماکو و چالدران با بیان اینکه باید از امکانات آموزش و پرورش برای نوسازی مدارس عشایری استفاده کنیم، خاطرنشان کرد: همچنین می توانیم از ظرفیت های مناطق آزاد در آذربایجان غربی برای عشایر منطقه استفاده کنیم ضمن اینکه با برقراری ارتباط و تعامل با بنیاد علوی نیز می توانیم از امکانات این بنیاد برای بهسازی چشمه ها، سرویس های بهداشتی و ایجاد حمام برای عشایر استفاده کنیم.
لینک منبع خبر