مهندس زینال زاده مدیرکل امور عشایری آذربایجان غربی در بازدید از کلاس سواد آموزی بانوان روستای عشایری آغبلاغ ولدیان خوی گفتند: با اجرای طرح شتاب بخشی از سال 95 و بعد از آخرین سرشماری عشایر در سال 1387 نرخ با سوادی در جامعه عشایری آذربایجان غربی با 10 درصد رشد به 72 درصد رسید.
وی با بیان اینکه طرح شتاب بخشی باسوادی در مناطق عشایری استان با تفاهم نامه مشترک بین نهضت سوادآموزی و امورعشایری و سایر دستگاه های اجرایی اجرا می شود افزودند : تا 5 سال آینده نرخ باسوادی در جامعه عشایری استان باید به بیش از 90 درصد برسد.
مهندس زینال زاده مدیرکل امور عشایری آذربایجان غربی با بیان اینکه روستای آغبلاغ ولدیان خوی موفق ترین روستای جامعه عشایری در جذب بانوان عشایری به کلاسهای سواد آموزی بوده است تصریح کرد : سهمیه امور عشایری خوی 108 نفر برای سواد آموزی بود که 60 درصد آن محقق شده و شهرستان خوی در بخش جامعه عشایری یکی از شهرستانهای موفق در عملکرد سواد آموزی بوده است.
وی افزودند : در حال حاضر از مجموع 71 هزار 800 نفر افراد بین 10 تا 49 سال جمعیت عشایری استان 30 درصد بیسواد هستند که گامهای عملی بسیار مهمی با همکاری سایر دستگاهها برای کاهش بیسوادی در جامعه عشایری بویژه زنان و دختران عشایری برداشته می شود.
در این بازدید با اهدای لوح و هدایا از سواد آموزان و معلم نهضت سواد آموزی روستای آغبلاغ ولدیان خوی به سبب کسب رتبه برتر سواد آموزی تجلیل و قدردانی نمودند.











