تشکیل شورای عشایر شهرستان نقده با حضور مدیر کل امور عشاير استان ، فرماندار و اعضای شورای اداری شهرستان در مراتع روستای سارال
امتیاز:
روز يك شنبه مورخه 95/6/21 جلسه شوراي عشایر شهرستان نقده با حضور فرماندار و اعضاي شوراي اداري و عشایری شهرستان نقده مدير كل امور عشاير استان و جمعي از عشاير در مراتع روستای عشایری سارال تشكيل گرديد. جلسه با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید شروع و سپس يكي از عشاير به نمايندگي ضمن خيرمقدم به بیان مشکلات عشایر منطقه پرداخت و خواستار توجه بيشتر مسولين به جامعه عشایری شد.
سپس رئيس اداره امور عشاير شهرستان نقده ضمن عرض خير مقدم به حاضرين جلسه، گزارشي از سيماي عشاير شهرستان و اقدامات انجام يافته توسط اداره متبوعه را ارائه نمود.
سپس فرماندار شهرستان نقده جناب آقای فرامرزی ضمن تبريك عيد قربان و بزرگداشت ياد و خاطره شهيدان منا از زحمات عشایر منطقه که در حفظ و حراست این مرز بوم زحمت کثیره می کشند تشکر و قدردانی نمود و از عشایر منطقه خواست ارتباط خود را با ادارات خدمات رسان بیشتر نمایند تا مسئولین بتوانند برای حل مشکلات منطقه تلاش بیشتری نمایند. لازم به ذكر است بيشتر مشكلات عشاير شهرستان در ارتباط با منابع طبيعي ، اداره بهداشت و درمان ، آموزش و پرورش ، اداره راه و دادگستري بود كه هريك از مسولين پاسخهاي لازمه را ارائه نمودند و فرماندار شهرستان قول پيگيري مطالبات عشاير را دادند.
بعد از ایشان مدیر کل امور عشایر استان آقای مهندس زینال زاده ضمن تبريك عيد قربان و بزرگداشت ياد و خاطره شهداء مظلوم منا ، هدف از تشکیل شورای عشایر را رسیدگی به وضعيت و بهبود زندگی عشایر و همچنین هماهنگی بیشتر بین دستگاه های اجرایی جهت ارائه خدمات بیشتر و به موقع به این قشر زحمتکش و کم توقع اعلام نمودند ايشان با اشاره به رتبه سوم استان آذربايجان غربي از لحاظ جمعيت عشايري در کشور اظهار داشت: استان آذربايجان غربي پس از استان هاي خوزستان و فارس سومين استان كشور با تعداد 104 هزار نفر عشایر مي باشد كه 10 درصد جمعيت عشاير كل كشور را تشكيل مي دهد. وي افزود: استان آذربايجان غربي 10 درصد صنايع دستي داري كشور را تولید می نمایند ، و در توليد صنايع دستي غير داري ، از جمله كلاه، جوراب و پاپوش توسط عشایر رتبه نخست كشور را دارا مي باشد.
ايشان از برنامه های اداره کل امور عشایر در خصوص برگزاری کلاسهای فنی و حرفه ای جهت مهارت آموزی و سواد آموزی برای بازماندگان از تحصیل و بیسوادان عشایر توضیحات مبسوطي ارائه نمودند ، و توانمند سازی جامعه عشایر را از اهداف مهم و در دست اجرای اين اداره کل برشمردند.
آقای مهندس زینال زاده در پايان با اشاره به نقش بانوان در جامعه عشایری و اهمیت نقش آنها در اقتصاد خانوار از ایجاد 13 صندوق خرد زنان كه سه مورد آن مربوط به شهرستان نقده مي باشد اشاره نمودند و توزیع 540 میلیون ریال کمک بلاعوض برای 16 صندوق خرد زنان توسط اداره کل امور عشایر استان و دریافت کمک 10000دلاری بلا عوض برای یکی از صندوق های اعتباری خرد زنان عشایری استان را در بین کل صندوق های خرد زنان امتیازی برای استان اعلام نمودند .
در خاتمه كليه حاضرين در جلسه از مسجد در دست تعمير روستاي سارال بازديد نمودند.