دیدار مدیر کل امور عشایر استان با فرماندار محترم شهرستان مهاباد
امتیاز:
در مورخه 94/6/31 مدیر کل امور عشایر استان ، رئیس اداره امور تعاونیها ، اعضاء هيات مديره و مديرعامل شركت تعاوني عشايري گولان مهاباد با فرماندار مهاباد دیدار نمودند
در این دیدار فرماندار مهاباد اظهار داشتند : دولت تدبیر و امید به جامعه عشایری و روستایی توجه ویژه ای دارد و حمایت از این قشر تولید کننده رویکرد دولت یازدهم است .
ایشان در ادامه با اشاره به ظرفیت های موجود در مناطق عشایری بیان داشتند شغل اصلی عشایر دامپروری است و عشایر از تولید کنندگان مهم کشور هستند، عشایر در دوران دفاع مقدس نقش بسزایی در پاسداری از اسلام و ارزش های انقلاب و دفاع از آن را به عهده داشتند و رشادت هایی از خود نشان دادند .
آقای مهندس کتانی ابراز نمودند جامعه عشایری با پتانسیل و توانمندی زیادی که دارد در اقتصاد مقاومتی مي تواند نقش بسزایی در تولیدات دامی در کشور را بر عهده داشته باشند
ايشان خواستارايجاد دفترنمايندگي در شهرستان مهاباد شدند و اعلام نمودند ازهرگونه همكاري درجهت ايجاد نمايندگي براي آن شهرستان جهت پيشبرد اهداف دولت تد بير واميد در جامعه عشايري و رفاه حال عشاير منطقه دريغ نخواهند كرد.
در ادامه مدير كل امور عشاير استان گزارشي از وضعيت عشاير شهرستان مهاباد و اقدامات انجام شده در خصوص پي گيري ايجاد نمايندگي را ارائه نمودند و ضمن تشكر از فرماندار محترم شهرستان خواستار توجه جدي ايشان به جامعه عشايري شهرستان شدند.
آقاي مهندس زينال زاده با نظری اجمالی بر خدمات ارائه شده به عشایر استان اعلام داشتند در سه ماهه گذشته بیش از 2500 تن جو یارانه دار به قیمت مناسب (پایین تر از نرخ بازار) در اختیار عشایرکوچرو قرارگرفته است که این مهم به سهم خود تاثیر بسزایی در تنظیم بازار علوفه دامی داشته است ایشان همچنین به توزیع بیش از 3000 تن علوفه دامی اعم از کنسانتره ، سبوس و ذرت علوفه ای درنیمه اول سال توسط شبکه تعاونیها ی عشایری خبر داد.
مدیرکل امورعشایر استان اظهار داشتنذد صندوق کارآفرینی امید برای ایجاد 100 صندوق کارآفرینی درمناطق عشایري كشور اعلام آمادگي كرده که 10 درصد آن به استان آذربایجان غربی اختصاص یافته است.
وی افزود: بر این اساس، به ازای هر صندوق، مبلغ دو میلیون و 500 هزار تومان به عنوان هزینه توانمندسازی در نظر گرفته شده است که صرف آموزش اعضاء می شود.
آقای مهندس زینال زاده بیان داشتند این صندوق ها یک ابزاری برای رسیدن به اهدافی چون شناسایی ظرفیت های عشایر و در نتیجه سوق به اشتغال و تولید در مناطق عشایری بویژه در میان زنان عشایر است. زیرا که زنان در جامعه عشایری نقش بسیار مهمی را در اقتصاد خانوار ها بر عهده دارند چرا که با انجام فعالیت هایی در بخش دامپروری ، صنایع دستی و کشاورزی می توان گفت بخش اعظمی از فعالیت های عشایر توسط زنان و دختران عشایری انجام می شود.
